iPOD PRODUCTEN

iPod
iPod Classic
iPod Nano
iPod Shuffle
iPod Touch

iPod Armbanden
iPod Auto
iPod Hoesjes
iPod Kabels / docks
iPod Koptelefoons
iPod Speakers

APPLE iPOD

iPod
iPod Classic
iPod Nano
iPod Shuffle
iPod Touch

iPod Armbanden
iPod Car Audio
iPod Extra
iPod Hoesjes
iPod Kabels / docks
iPod Koptelefoons
iPod Speakers
iPod Voedingen

iPOD PORTALS

Nederland
iPodreparatie.nl
iPod.paginamarkt.nl
iPodparty.nl
iPod.startkabel.nl
iPod.pagina.nl
iPod.coolbegin.com
iPod.jouwsites.nl
iPod.boogolinks.nl
iPodrepair.nl
mp3.rubrieken.com

Around the World
iPodlinux.org/
iPodlinks.com
iPodDeal.com
iLounge.com
iPodHacks.com
iPoditude.com
iPod-fun.de
iPodfanatic.com
euPodo.com.br
iPod.se
iPodstyle.se
iPod.it
iPodmania.it
iPodnoticias.com
iPodstudio.com
iPod.cc
thisiPod.com

ADVERTENTIES

iPOD SOFTWARE

Senuti iPod ripper
Linux op iPod
youPod
PodWorks
iPodderX
ZappTek
File Juicer
iPod Organizer
CopyPad 7.61
Canto Pod 2.0
iPod2PC
BiblePlayer
Anapod Explorer
iPod Battery
ephPod 2
Pod Player 1.3.5

ACTUEEL

Apple onthult nieuwe iPods

2006-09-13

SAN FRANSISCO- Apple heeft dinsdag zijn nieuwste producten gelanceerd. Het gaat om nieuwe versies van de diverse iPods. Apple hield een bijeenkomst in San Francisco waar verwacht werd dat het bedrijf eigenlijk een dienst zou onthullen voor het downloaden van films.

De nieuwste 'gewone' iPod kan geleverd worden met een opslagcapaciteit van niet minder dan tachtig gigabyte en moet 349 dollar gaan kosten. De iPod Nano is dunner geworden en kan nu in vijf verschillende kleuren gekocht worden.

Van de iPod Shuffle, 1 gigabyte, is nog maar een fractie van het originele formaat over. Het 'kauwgompakjes'-formaat is ingeruild voor een knijper-achtige vorm. Je kunt het apparaatje overal aan hangen: aan je broek, aan je tas of op andere plekken. De volgorde van nummers die de audiospeler je voorspiegelt, zijn nog even onvoorspelbaar als bij de vorige editie van de Shuffle.

Over de hele linie verbetert Apple de helderheid van de beeldschermen. Ook wordt de batterijduur verlengd. De nieuwe iPods zijn tevens geschikt gemaakt voor spelletjes als PacMan en Tetris.

Tijdens de bijeenkomst presenteerde Steve Jobs de nieuwe filmsectie van muziekwinkeliTunes. Via het populaire downloadprogramma zijn nu ook speelfilms te downloaden. Het Amerikaanse computerbedrijf heeft daarvoor een samenwerkingsverband gesloten met Walt Disney.

De aankondiging komt niet als een verrassing. Al maanden circuleren er geruchten dat Apple in de filmverkoop wilde stappen, in navolging van concurrenten waaronder Amazon. Populaire televisieseries, zoals Desperate Housewives en Lost, waren al in de internetwinkel iTunes te vinden.

De films kunnen worden bekeken op de muziekspeler iPod of op een computer. De filmbibliotheek is voorlopig alleen beschikbaar voor Amerikaanse consumenten. Volgend jaar is de Nederlandse consument aan de beurt, verwacht een woordvoerder van Apple Nederland. Amerikaanse tv-series zijn nu ook nog niet in de Nederlandse winkels te koop.

iTV Apple toonde tijdens de bijeenkomst tevens een computerbox die films, muziek en foto's naar de tv kan streamen. Dit apparaat, de iTV, komt begin volgend jaar op de markt. Het draadloze kastje zal rond de 299 dollar gaan kosten.

Apple liep met de presentatie vooruit op de aanval die Microsoft wil doen op de iPod-dominantie op de muziekspelermarkt. Het softwareconcern heeft de Zune in ontwikkeling, die volgens geruchten een groot beeldscherm krijgt voor het bekijken van films.

iPOD INSIDE

Problemen met je iPod

ADVERTENTIES

DOWNLOADS

1iPodRip 3.8.3
2XPlay 2.2
3iPodderX 3
4PodWorks 2.8.4
5CopyPad 7.61
6Canto Pod 2.0
7iPod2PC
8Anapod Explorer
9iPod Battery
10ephPod 2
11Pod Player 1.3.5

PODCASTING

1Podcasting Pagina
2PodStart
3Poscast TV
4Curry Podcast
5Luisterrijk boeken
63FM Buzz
7BNN United"
8Paris Hilton Podcast
9Radio Veronica
10Noordzee Showtime
eXTReMe Tracker hosting & design by
SiteSupport